Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Έναρξη προετοιμασίας του Αλμωπού Αριδαίας


Την Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο της Αψάλου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Μια σεζόν που θα βρει την ομάδα μας αγωνιζόμενη στην Superleague 2, μια σεζόν που ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες ανάλογα της ιστορίας του συλλόγου μας.

Ο Γιώργος Τυριακίδης με το επιτελείο του, θα καλωσορίσουν παλιούς και νέους παίκτες και θα ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου. Έπειτα θα ακολουθήσουν εργομετρικά, εξετάσεις και φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *