Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

2η Διαδικτυακή Συνάντηση με Στελέχη Ψυχο-κοινωνικών Υπηρεσιών του Ν. Πέλλας με θέμα: «Δικτύωση & Συνεργασία Υπηρεσιών»


Την προηγούμενη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση με 34 στελέχη ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών (κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, κ.ά.) από όλο το Νομό Πέλλας.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που συμμετείχαν ήταν: Νοσοκομείο Έδεσσας, Κέντρο Υγείας Αριδαίας και Σκύδρας, Κέντρα Κοινότητας Έδεσσας, Γιαννιτσών, Αριδαίας, Σκύδρας, «Βοήθεια στο Σπίτι» Γιαννιτσών & Κρύας Βρύσης, ΚΕΔΑΣΗ, ΚΕΦΙΑΠ, Γραφείο ενδο-οικογενειακής βίας – Αστυνομικής Δ/νσης Πέλλας, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών «Παναγία η Οδηγήτρια», Οικοτροφείο «η Εποχή» (ΔΕΥΨΥ), Κέντρο Ημέρας «Πορεία», ΚΕΚΑΠΠΑ Δ. Πέλλας,

Στην συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουν κάποιοι συνάδελφοι τη δομή τους να ανταλλάξουν σκέψεις και προβληματισμούς με αφορμή την παρουσίαση μιας μελέτης περίπτωσης, όπου απαιτήθηκε η συνεργασία περίπου 10 υπηρεσιών για τη διαχείριση ενός περιστατικού κακοποίησης.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου με θέμα: «Υιοθεσία και Αναδοχή Παιδιών» ενημέρωση στις νέες ρυθμίσεις με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας και της αναδοχής στο Νομό Πέλλας με εισηγήτριες τις Ευθαλία (Θάλεια) Μούρτου και Θεολογία (Θάλεια) Γιώγα από τη Δ/νση Δημόσια Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πέλλας».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *