Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΑΣΚΕΜ: Coach Σωκράτη Δήμα σε ευχαριστούμε..


Είναι δύσκολο για το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΚΟΥΠΑ» ΚΙΛΚΙΣ να συντάξει μια τυπική ευχαριστήρια επιστολή για την αποχώρηση του υπεύθυνου προπονητή της Ακαδημίας μας ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑ για την περίοδο που μας πέρασε 2020-21.

Μία περίοδος που εκ των καταστάσεων ήταν δύσκολη για όλους μας…

Παρόλα αυτά όμως ο COACH ήταν εκεί δίπλα μας στο γήπεδο και οργάνωνε καθημερινά τις επόμενες ημέρες ακόμη και όταν όλοι ξέραμε ότι θα ανασταλούν όλες οι αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις του Συλλόγου μας λόγω CONID…

Θυμηθήκαμε και πάλι τα πρώτα μας βήματα και κάναμε πάλι αυτά τα τεράστια άλματα για την ακόμη καλύτερη οργάνωση και παροχή υπηρεσιών στα παιδιά των Ακαδημιών μας.

Μπορούμε να γράψουμε πολλά, αλλά ποτέ, όσα και να γράψουμε δεν θα είναι αρκετά για να περιγράψουν τι σημαίνει COACH ΔΗΜΑΣ για το μπάσκετ του Κιλκίς μας αλλά και γενικά για τον ευρύτερο χώρο του μπάσκετ…

COACH ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σου, ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια και ξέρουμε πολύ καλά όλοι εμείς ότι ακόμη και τώρα, όταν θα χρειαστούμε τις πολύτιμες συμβουλές σου θα είσαι ΠΑΝΤΑ εδώ μαζί μας…!!

Με τιμήΓια το Δ.Σ. της ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *