Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στον εισαγγελέα 15 χούλιγκανς – σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος οπαδός

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα 15 άτομα που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι από 17 έως 34 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, της κατοχής ναρκωτικών και του νόμου περί βεγγαλικών.

Στο μεταξύ, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ο 23χρονος που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των επεισοδίων, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι με πέτρες.

πηγή:Το Κουτί της Πανδώρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *