Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

H Microsoft θα εξαγοράσει τη μονάδα κινητών τηλεφώνων της Nokia

Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2014



Η Microsoft θα εξαγοράσει τη μονάδα κατασκευής κινητών τηλεφώνων της Nokia έναντι 5,44 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η φινλανδική εταιρεία.

Η Nokia θα επικεντρώσει πλέον τις δραστηριότητές της στον τομέα των υπηρεσιών και των δικτύων, σε μία απόφαση που αποτελεί «την καλύτερη επιλογή για την πρόοδο, τόσο της Nokia, όσο και των μετόχων της», αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρείας Ρίστο Σιλάασμα σε ανακοίνωσή του.

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014 και θα τεθεί προς έγκριση στους μετόχους της Nokia.

Η φινλανδική εταιρεία έχει συνεταιριστεί από το 2011 με την Microsoft και χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft στη λειτουργία των κινητών της τηλεφώνων. 
 
πηγη:newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *