Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Oμολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του ράπερ - Δήλωσε ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή!

Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα παραδέχθηκε ότι ανήκει στην Χ.Α., ενώ ομολόγησε τη πράξη του. Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε γραφεία της Χρυσής Αυγής
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. , ο 45χρονος που συνελήφθη, για την αιματηρή συμπλοκή στο Κερατσίνι, ομολόγησε την δολοφονια του Π.Φύσσα, ενώ παραδέχτηκε ότι ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής, όπως προκύπτει και από μαρτυρικές καταθέσεις.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης προσδιόρισε τον εαυτό του σε πολιτικό χώρο, με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του. Ο ίδιος ανέφερε ότι εργάζεται περιστασιακά, στο λιμάνι του Πειραιά, στα Ναυπηγεία, στην ιχθυόσκαλα και βρέθηκε στο σημείο χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση.

Αν και οι καταθέσεις που έχουν στη διάθεση τους οι Αστυνομικοί, προσδιορίζουν την εικόνα του αιματηρού σκηνικού, ωστόσο ο δράστης παραθέτει διαφορετική εικόνα ως προς τις συνθήκες και την εξέλιξη των γεγονότων.

Αποδίδει τα όσα συνέβησαν σε τραγική συγκυρία, με τον ίδιο τυχαία να βρίσκεται στο σημείο, ανάμεσα στη συμπλοκή, και "στην προσπάθειά του να αμυνθεί- θεώρησε ότι κινδύνευε η ζωή του- έβγαλε το μαχαίρι που είχε πάνω του, χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει τον 34χρονο".

Ο δράστης αναμένεται αργά το μεσημέρι, να οδηγηθεί υπό δρακόντεια μέτρα Ασφαλείας, στην Εισαγγελία.

Αναζητούνται από την ΕΛΑΣ κι άλλα άτομα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη. Ο 34χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν 45χρονο, σε καφετέρια, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη. Δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

Το θύμα ήταν ένας ράπερ ο οποίος ανήκε στον αριστερό χώρο, γνωστό για την αντιφασιστική του δράση και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.





Παράλληλα, επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, ενώ αναφέρουν σε εξέλιξη βρίσκεται αντίστοιχη επιχείρηση και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Δεληγιάννη.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *