Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού του προσωπικού με την διαδικασία της απευθείας ανάθεση.

Κατόπιν τούτου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ιδιώτη ή εταιρεία που είναι σε θέση να προμηθεύσει τα παραπάνω είδη, όπως καταθέσει σχετική οικονομική προσφορά (ποσοστό έκπτωσης επί της %) επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού. Την προσφορά σας μπορείτε να την υποβάλετε στο ανωτέρω τμήμα όλες τις εργάσιμες ημέρες έως και την Παρασκευή 01-11-2013 , από τις 08:00 έως τις 13:00, σε φάκελο. Μαζί με την προσφορά θα προσκομίσετε και πιστοποιητικό του εμπορικού επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται η εγγραφή σας σ’ αυτό και το είδος του επαγγέλματος.

Για την κάλυψη της δαπάνης της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί συνολική πίστωση συνολικού ποσού € 8.734,36.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραλαβή του ενδεικτικού προϋπολογισμού – τεχνικών προδιαγραφών μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών .

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Ο Δήμαρχος ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *