Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εσβησε η φωνή της Κράμπαπελ στους «Σίμσονς»



Η ηθοποιός Μαρσία Ουάλας, η «φωνή» της Έντνα Κράμπαπελ, της αγαπημένης καθηγήτριας στο σχολείο του νεαρού Μπαρτ Σίμσον, ενός ήρωα της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Οι Σίμσονς» πέθανε το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι συνεργάτες της.

Η Ουάλας έφυγε σε ηλικία 70 ετών στο Λος Άντζελες από επιπλοκές της πνευμονίας από την οποία είχε προσβληθεί, δήλωσε ο γιος της Μάικ, στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε τιμηθεί το 1992 με βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά "The Simpsons".

Η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά που απέσπασε πολλές τιμητικές διακρίσεις, όπως 24 βραβεία Emmy, προβάλλει μια τυπική αμερικανική οικογένεια της μεσαίας τάξης, οι περιπέτειες της οποίας διακωμωδούν τον τρόπο ζωής στις ΗΠΑ.



Πηγή: ΑΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *