Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης: Πρόσκληση Γεν. Συνέλευσης στην Έδεσσα

Καλούμε όλους τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης , τους απογόνους & τους φίλους της ηρωικής Εθνικής Αντίστασης & του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας τη Κυριακή 10 Noέμβρη 2013 στις 17.00’ μ.μ. στη Δημoτρική Επιχείρηση «ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ στην ΕΔΕΣΣΑ σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στη πορεία προς το 13ο Συνέδριο ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Θέματα της Συνέλευσης :


1) Απολογισμός δράσης της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής & της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παραρτήματος .
2) Οικονομικός Απολογισμός Δ.Ε.
3) Εκλογή νέας 7μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος .
4) Εκλογή νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παραρτήματος .
5) Εκλογή Αντιπροσώπων για το 13ο Συνέδριο ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ .


► Καλούμε , σύμφωνα και με τις Αποφάσεις του προηγούμενου 12ου Συνεδρίου, στην ενδυνάμωση του Παραρτήματος με νέα μέλη .
► Τακτοποίηση συνδρομών και εγγραφές νέων μελών γίνονται στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή μέχρι και την έναρξη στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης .
► Καλούμε όλους τους απογόνους των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης & του ΔΣΕ καθώς και τους φίλους των αντιστασιακών , που ενστερνίζονται τα ιδανικά του ηρωικού αγώνα τους, να εγγραφούν μέλη και να εμπλουτίσουν με τη παρουσία & τη συμμετοχή στην προσπάθεια ανάδειξης της πραγματικής ιστορίας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και των ηρωικών στιγμών της περιόδου της Αντίστασης και του εμφυλίου κόντρα στις συστηματικές προσπάθειες διαστρέβλωσης & παραχάραξης της Ιστορίας .


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *