Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σκυδραϊκός - Πανεδεσσαϊκός 50-51 (πρωτάθλημα παίδων)

Με το ροζ φύλο απέδρασε την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας στο τέλος του Σκυδραικού εκτός έδρας με σκορ 50 - 51.

Ο Σκυδραικός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα δείχνοντας δίψα για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα παίζοντας δυνατή άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο και εκμεταλλευόμενος τις χαρακτηριστικά αργές επιστροφές του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ στην άμυνα χτύπησε στην αντεπίθεση δημιουργώντας μια διαφορά 9 πόντων με την λήξη της πρώτης περιόδου.


Η εικόνα των φιλοξενούμενων στην δεύτερη περίοδο άλλαξε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου και βελτιώθηκε αισθητά η απόδοση του, αλλά η επιθετική του εικόνα παρέμεινε κακή στέλνοντας τους γηπεδούχος στην ανάπαυλα με διαφορά 7 πόντων.


Η Τρίτη περίοδος κύλησε παρόμοια με την δεύτερη όπου οι σκληρές άμυνες είχαν την τιμητική τους με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν με την λήξη στους 5 πόντους την διαφορά.


Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου η πιεστική άμυνα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ γύρισε το ματς και με επιμέρους σκορ 12 – 18 έφτασε σε μια νίκη θρίλερ. Στα τελευταία 4 λεπτά του ματς έσπασαν καρδιές με τον ψυχραιμότερο από τους δύο να κερδίζει την αναμέτρηση.


Συνέχεια την Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας στις 10 π.μ. με τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ.


Α.Σ.ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 50 -51


ΠΑΙΔΩΝ 9η αγωνιστική


Α: 20 – 11
Β: 09 – 11 (ΗΜΙΧ. 29 – 22)
Γ: 09 – 11
Δ: 12 – 18 (ΤΕΛ. 50 – 51)


Α. Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ Η. – ΜΙΛΤΣΗΣ Γ.


ΖΗΜΝΑΣ Α , ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ Χ, ΤΖΙΡΤΖΙΓΑΝΝΗΣ Β, ΜΠΙΝΟΣ Ε , ΔΙΟΣ Χ 19 (2τρ) (1β) , ΜΠΙΝΟΣ Μ 8 (2τρ), ΤΡΥΓΩΝΙΑΡΗΣ Η 5 (3β) , ΤΣΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α 4, ΤΡΥΓΩΝΙΑΡΗΣ Δ 3 (1β) , ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε 12 (1τρ) (3β),ΜΠΟΖΙΝΗΣ Β. ΠΟΝΤΙΚΗΣ Β.
 
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
 πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *