Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ατρόμητοι Νέας Σάντας 99-77 (vid & pics)

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Ατρόμητους Νέας Σάντας σε ένα ματς χωρίς άμυνες με 99-77.



Δεν ξεκίνησε καλά το ματς ο Δικέφαλος στην άμυνα και έδωσε το δικαίωμα την ομάδα της Νέας Σάντας να μπει μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου, όμως το ημίχρονο έκλεισε   μπροστά στο σκορ με 43-41. Ένα τρελό επιθετικά 3ο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ ήταν ικανό γιανα τελειώσει το ματς, 32 πόντοι με τους Λιούγκα και Τριανταφύλλου να πετυχαίνουν τους 26 απ αυτούς (16 και 10 αντίστοιχα) έκαναν το 4ο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.
Κρατάει μόνο τη νίκη ο ΠΑΟΚ απο ένα ματς που είχε αρκετές απουσίες ενώ και απ τους 7 που έπαιξαν οι 3 αγωνίστηκαν τραυματίες.Στα αξιοσημείωτα του ματς η 2η σερί 40αρα του παίκτη-ορχήστρα του ΠΑΟΚ ή αλλιώς Τριανταφύλλου ενώ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις του ο σέντερ του ΠΑΟΚ, Πέιος.  Το επόμενο Σάββατο ο Δικέφαλος αγωνίζεται στα Καλύβια με το Άσπρο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (19-22) 2ο (43-41) 3ο (75-52) 4ο (99-77)

ΠΑΟΚ Αλμωπίας : ΠΕΙΟΣ 2, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 29(3), ΑΒΡΑΑΜ 3(1), ΣΕΡΑΦΕΙΜ 11(1), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 41(2), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 3, ΒΑΡΔΑΡΗΣ 10

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ : ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 9,ΒΕΤΤΗΣ 6, ΜΕΤΑΞΑΣ 2, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ 17, ΠΑΝΤΑΖΗΣ 3, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 7, ΜΑΚΡΙΔΗΣ 27, ΝΑΡΛΙΔΗΣ 4
Δείτε εικόνες από το παιχνίδι


Δείτε το video του αγώνα




https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts


ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *