Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η γιορτή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας Πάμπλο Γκαρσία (pics)

Για ακόμη μία φορά ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας Πάμπλο Γκαρσία, διοργάνωσε μία πολύ ωραία γιορτή και στο πλαίσιο αυτής απέστειλε μία ανακοίνωση.



H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους στον χθεσινό ετήσιο χορό του Συνδέσμου μας και κυρίως τα αδέλφια μας από τους Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Γιαννιτσών «ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ» , Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Έδεσσας , Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Αριδαίας και Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Γαλατάδων. Επίσης ευχαριστούμε τα κορίτσια του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. που μας τιμήσανε με την παρουσία τους, και τους... Κ.Γεώργιο Προύσαλη Υπεύθυνος της ομάδας, τον προπονητή της ομάδας Αλέξανδρο Κατικαρίδη και τον Κ.Δημοκράτη Παπαδόπουλο που και με την δική του βοήθεια οργανώσαμε το χορό του Συνδέσμου μας. Eπίσεις ευχαριστούμε τον Γιάννη Πατακίδη το παίκτη απο την ομάδα του βόλλευ του Π.Α.Ο.Κ. που μας τίμησε με την παρουσία του.

Τέλος ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΣΚΥΔΡΑΣ «Pablo Garcia» και τα μέλη του συνδέσμου σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. 
 




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *