Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 5/1 τα Ζώδια!

Να ενεργείς έχοντας γνώση



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Από το στρες και την ένταση των προηγούμενων ημερών έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε ένα μικρό απολογισμό χωρίς όμως να κυριαρχεί απόλυτα η λογική γιατί μπορεί να παίζει ρόλο και η φαντασία σας η οποία μερικές φορές σας κάνει καλό γιατί είστε περισσότερο δημιουργικοί.
Έρωτας: Κρύβετε τα συναισθήματά σας και δεν έχετε καθόλου ενδοιασμούς για αυτό που κάνετε. Ίσως να δοκιμάζετε και με τον τρόπο σας το δικό σας πρόσωπο γιατί θέλετε να δείτε πως θα αντιδράσει. Η σχέση με Παρθένο θα βάλει να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές καινούργιες προοπτικές αλλά δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε εύκολα γιατί υπάρχουν συνέχεια αναπάντεχες εκπλήξεις και ανατροπές τις οποίες για να τις εκμεταλλευτείτε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε τα άλματα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ ανεβασμένοι και έχετε διάθεση μπορεί και χωρίς λόγο να γλεντήσετε και να αφεθείτε στην παρέα με φίλους και με γνωστούς. Η μουσική θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα ξεσκάσετε και θα φύγετε από τις έννοιες.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές αφήνεστε και βγάζετε ένα φιλικό πρόσωπο προς τα έξω, σας βοηθάει το να διαχειρίζεστε καλύτερα κυρίως μια παλιά ερωτική σχέση που δεν την έχετε ξεπεράσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Γίνονται πολλές ανακατατάξεις αυτή την περίοδο κι εσείς χρειάζεται να είστε πιο γρήγοροι για να κερδίσετε χρόνο και χώρο. Καλό είναι αν χρειαστεί να κάνετε ταξίδι ή να ακούσετε τις συμβουλές ενός πολύ αγαπημένου συγγενικού προσώπου που μπορεί να εμπλέκεται σε κάτι που έχετε οφέλη από κοινού.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε γενικά αφεθεί και δεν κάνετε και πολλά πράγματα. Ίσως να έχετε ανάγκη να κοιμηθείτε παραπάνω ή να καθίσετε στον καναπέ και να βλέπετε το κενό αλλά τελικά θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα δείτε ότι θα χαλαρώσετε αρκετά, αρκεί να μην το παρακάνετε.
Έρωτας: Σήμερα βαριέστε ή δεν επικοινωνείτε εύκολα με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρθένος, Τοξότης θα είναι πολύ πιο συναισθηματικοί από ό, τι περιμένατε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κάνει είτε να χάσετε κάποια χρήματα ή να ξεχάσετε που έχετε κρύψει κλειδιά του γραφείου σας ή ακόμα σημαντικά έγγραφα της δουλειάς σας. Για αυτό βάλτε σημάδια για να μην χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χαλαρώνετε μετά από την τσίτα των ημερών κι ίσως να δείτε πιο ξεκάθαρα τι θα έπρεπε να κάνετε ή τι θα χρειαστεί από εδώ και πέρα. Το να είστε τυχοδιώκτες δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας και εδώ και καιρό υπάρχει μια γενική τάση να ξεφύγετε αρκετά από το μέτρο σας.
Έρωτας: Ευτυχώς όταν ηρεμείτε όλα γίνονται γύρω σας πολύ όμορφα και γαλήνια και κυρίως με το πρόσωπο που σχετίζεστε. Έχετε μια ιδιαιτερότητα που μέσα από αυτή κερδίζετε μετοχές και συγχώρηση όταν αλλάζετε διάθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θέλετε να ρισκάρετε και ίσως να μιλήσετε με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός για να σας καθοδηγήσει επάνω σε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θέλετε να πάρετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε αφεθεί για λίγο γιατί θέλετε να ξεκουραστείτε και να μην βάλετε τουλάχιστον για σήμερα κανένα πρόγραμμα. Χωρίς να σημαίνει ότι θα γίνουν παραλείψεις αλλά μερικές φορές όταν δεν αγχώνεστε με την καθημερινότητα αντιμετωπίζετε καλύτερα τα πάντα και η διάθεσή σας είναι πολύ φιλική και θετική.
Έρωτας: Είστε σε μεγάλες γλύκες και αγάπες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσετε το εγώ σας γιατί αυτό είναι που φοβόσαστε ότι αν δείξετε ευαισθησία θα σας εκμεταλλευτούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο επικεντρωθεί στο να κάνετε κάποιες αλλαγές και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο με την δική σας πραγματικότητα. Καλύτερα να κάνετε και σήμερα δουλειά αν έχετε εκκρεμότητες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια άτομα που εκφράζουν την προσωπική σας εσωτερική άποψη, δηλαδή το πώς είναι το ιδανικό που κουβαλάτε μέσα σας. Ίσως να γνωρίσετε ξαφνικά τέτοια πρόσωπα που σας εκφράζουν απόλυτα και να θέλετε να κάνετε παρέα μαζί τους.
Έρωτας: Η ρομαντική σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις αλλά και μέσα από κινήσεις που κάνετε θα δείξετε ότι υπολογίζετε πολύ περισσότερο αυτό που έχετε δείξει. Ίσως να συμπαρασταθείτε σε μια δύσκολη στιγμή στο πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες και θα χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα αλλά καλό θα ήταν να είστε πολύ κοντά με τα άτομα που συνεργάζεστε γιατί η κατανόηση και η προστασία θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως χαλαροί και ανεκτικοί σε κάποια πράγματα τα οποία σας βγάζουν έξω από τα κλισέ. Βέβαια μπορεί να ξεμυαλιστείτε από φίλους, παρέες, ξενύχτια και ποτά και να χάσετε την έννοια του χρόνου.
Έρωτας: Έχετε μια συναισθηματική αδράνεια ή ακόμα και ευαισθησία η οποία θα σας δημιουργήσει κάποια κενά αλλά ευτυχώς θα επικοινωνήσετε με αυτόν τον τρόπο με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι η ημέρα που ενώ μεν θέλετε να ξεκουραστείτε όλο και κάτι θα κάνετε με στόχο το ρίσκο. Αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας να είστε πολύ οργανωμένοι και συνεπείς.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια συγκυρία θετικών πραγμάτων που θα σας κάνουν να ηρεμήσετε και να νιώθετε εάν φυσικά το αποφασίσετε ευλογημένοι. Είναι σημαντικό να σταματήσετε να είστε ανικανοποίητοι. Για να μην βρίσκεται συνέχεια εμπόδια.
Έρωτας: Είστε σε μια σημαντική καμπή για αυτό χρειάζεται να ορίσετε τα δικά σας θέλω και τα δικά σας σημαντικά εσωτερικά συναισθήματα που σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ασφαλείς. Η επαφή με Ιχθύ θα είναι πολύ καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που σήμερα είναι μια ημέρα της ξεκούρασης εσείς μπορείτε να πάρετε ένα τηλέφωνο το οποίο δεν το περιμένατε και σίγουρα αυτό θα σας ξαφνιάσει. Ίσως τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλύτερα από αυτά που περιμένατε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε πολύ χαλαροί και θετικοί αλλά χωρίς να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο αλλά από μέσα σας βγαίνει μια θετική ενέργεια η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις κυρίως για να εξασφαλίσετε τα δικά σας συμφέροντα. Κάποια προβλήματα που μπορεί να έχετε με τα υδραυλικά του σπιτιού σας θα σας παιδέψουν για λίγο αλλά το κυριότερο είναι ότι θα τα επιδιορθώσετε εύκολα.
Έρωτας: Έχετε ένα ιδεατό κομμάτι μέσα σας και αυτό σίγουρα θα δραστηριοποιηθεί γιατί θα πιστέψετε ότι κάπου θα βρείτε το άλλο σας μισό. Η σκέψη ενός προσώπου που ζει μακριά σας θα σας κάνει να ονειροπολήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ένα σημαντικό ενδιαφέρον από μια ομάδα συνεργατών που μπορεί και σήμερα να σας παρακινήσουν να τους αναλύσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Καλό είναι να μην αναβάλλετε για αύριο κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθετε ηρεμία ή ακόμα και μια αίσθηση ότι κάπου θα κατασταλάξετε μετά από την μεγάλη διαδρομή μέσα στην φουρτούνα. Είναι σημαντικό η πίστη που έχετε σε αυτό που κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνετε τις πεποιθήσεις σας ότι βαδίζετε σωστά.
Έρωτας: Εδώ είναι πιο απλά όλα τα πράγματα γιατί η επαφή που θα κάνετε θα σας βοηθήσει να είστε ο εαυτός σας. Η διάθεσή σας θα καθορίσει πολλά πράγματα και ίσως να δεχτείτε πίσω και ένα πρόσωπο που για λίγο είχε χαράξει δικό του δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημαντικότητα που θα δώσετε σε διάφορες υποθέσεις που έχετε με συνεργάτες θα είναι αυτή που σας κάνει να περιορίσετε τα προβλήματα και τις ξαφνικές αλλαγές που φαίνονται ότι γίνονται σχεδόν σε όλες τις φάσεις των επαγγελματικών σας.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μην χαλάτε την εικόνα σας για πράγματα ασήμαντα και για κάθε τι που δεν μπορείτε εσείς να καταλάβετε ή να δεχτείτε ανοικτά. Το να ασχολείστε με τα κεκτημένα και με οτιδήποτε χρειάζεστε για να έχετε το κοντρόλ των υποθέσεων δεν είναι απαραίτητο πάντα να είναι για συμφέρον σας.
Έρωτας: Σας έχει πιάσει μια μικρή ζήλεια την οποία βέβαια δεν την δείχνετε γιατί δεν θέλετε να φανείτε και δεν θέλετε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα σας δώσει ελπίδες και νέα μηνύματα ότι κάτι πάει να γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ιδιαιτερότητά σας και γενικά το ευφυές μυαλό σας μερικές φορές σας πιέζει να προχωρήσετε και να βγείτε από τα προσωπικά αδιέξοδα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί θα δείτε ότι αλλάζουν όλα τα οικονομικά σας μοντέλα. Με λίγη καλή πίστη και αισιοδοξία όλο και κάτι γίνεται.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα γιατί έχετε δώσει προτεραιότητα στα συναισθήματά σας τα οποία θα σας κάνουν να δείξετε τι ακριβώς θέλετε αλλά και το πιο σημαντικό είναι να διαλέξετε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και να επιμείνετε πάνω σε αυτό.
Έρωτας: Σήμερα θέλετε να γίνει κάπως το δικό σας και ίσως να δείξετε και σημεία αρχηγικά. Αυτό μερικές φορές χρειάζεται να γίνεται γιατί με τον χαρακτήρα που έχετε πολλές φορές κουκουλώνεστε και δεν είστε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να πιέζετε τον εαυτό σας να δράσει πολύ συγκεντρωτικά και ίσως αυτό από εκεί που το φοβόσαστε να δείτε ότι θα σας κάνει καλό. Τουλάχιστον για τον σχεδιασμό τον εβδομαδιαίο θα χρειαστεί να είστε αυστηροί και καλά συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις και στα θέλω σας. Ο Ζυγός σαν συνεργάτης ίσως σας βοηθήσει να δείτε κάτι που δεν το έχετε αναγνωρίσει.
 
 ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *