Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Σταθερή, αλλά κρίσιμη, η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ - Ιατρικό ανακοινωθέν

Σταθερή, αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, οκτώ ημέρες μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

«Η κλινική εικόνα του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή καθώς βρίσκεται υπό διαρκή θεραπεία και φροντίδα. Ωστόσο, οι θεράποντες γιατροί του τονίζουν ότι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του σήμερα, Δευτέρα, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.

Ο Σουμάχερ έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε βράχο, κάνοντας σκι στις Αλπεις.

Οι γάλλοι εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) στην πόλη Αλμπερβίλ στις Άλπεις, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Πατρίκ Κουίνσι.

Οι έρευνες της εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο.

Οι εισαγγελείς ερευνούν επίσης το κατά πόσο ήταν εμφανή και σωστά τοποθετημένα τα όρια ανάμεσα στις πίστες, δίπλα στον τόπο του ατυχήματος και κατά πόσο λειτούργησαν σωστά οι ασφάλειες στις δέστρες του Σουμάχερ, που ενώνουν το πέδιλο με την μπότα.



Πηγη: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *