Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πανεδεσσαϊκός - ΑΟΚ Βέροιας 67 - 61 (Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ)

Ακόμη μία μεγάλη νίκη για το εφηβικό του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον διεκδικητή της πρώτης θέσης της τελική φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ Α.Ο.Κ. Βέροιας με 67-61. 

Σε ένα αγώνα που επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και προηγήθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο με διψήφιο αριθμό πόντων, η ομάδα της Έδεσσας πέτυχε την τέταρτη νίκη της και στρογγυλοκάθισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Πιερικό-Αρχέλαο, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα της για φέτος. 

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού καλά διαβασμένοι απέναντι στη ζώνη 2-3 των φιλοξενουμένων, γύρισαν με υπομονή την μπάλα και δημιούργησαν προϋποθέσεις για εύκολα σουτ και καλές επιλογές κάτω από τη ρακέτα αφήνοντας από νωρίς πίσω στο σκορ την ομάδα της Βέροιας με 22-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και τρίτο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Κ. βελτιώθηκε επιθετικά, δεν μπόρεσε όμως να μειώσει τη διαφορά καθώς ο Πανεδεσσαϊκός παίζοντας ορθολογικά και με υπομονή έβρισκε λύσεις σε ότι και αν δοκίμαζε ο αντίπαλος κόουτς στην άμυνα της ομάδας του. Στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε στο μέγιστο σημείο της +17(60-43) με τους παίκτες του ΑΟΚ να μειώνουν αμέσως το σκορ με συνεχόμενα μακρινά σουτ στο στο 60-48 στο 36ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έκαναν κάποια βεβιασμένα λάθη δίνοντας τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να μειώσει και άλλο το σκορ και η νίκη με 67-61 να έρθει στο τέλος με περισσότερο άγχος. 

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασιάδη που για τριάντα πέντε αγωνιστικά λεπτά κυριάρχησαν στο γήπεδο παίζοντας σύγχρονο και γρήγορο μπάσκετ, εκθέτοντας την μέχρι τώρα υποδειγματική ζώνη του Α.Ο.Κ Βέροιας. Με την ήττα του αυτή ο Α.Ο.Κ. ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης που είναι και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων. 

Την προσεχή Κυριακή δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πανεδεσσαϊκό και το κενό αναμένεται να καλυφθεί με φιλικό αγώνα με την ομάδα εφήβων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας στα πλαίσια ανταπόδοσης της φιλοξενίας του αγώνα που έγινε την περίοδο των εορτών, ενώ η αποστολή του Ηρακλή θα διαμείνει στην Έδεσσα προκειμένου να περιηγηθεί και να συμμετάσχει στις δραστηριότητες της μεγάλης παρέλασης των Καρναβαλιστών του Σαββάτου 01/03/2014. 

Δεκάλεπτα: 1ο (22-11), 2ο (18-19) 40-30 ημίχρ., 3ο (12-13) 52-43, 4ο (15-18) 67-61 τελικό. 

Πανεδεσσαϊκός (Αναστασιάδης): Σίπκας 5, Μητσόπουλος, Στόμας (1 ασίστ, 2 κλεψ., 3 λάθη), Χρήστου 14 (3 τριπ., 2 ασίστ, 7 ριμπ.), Τράπκος 2 (5 ριμπ., 1 κοψ.,), Τζώγας, Στογιάννης, Κληντσάρης 10 (5 ασίστ, 4 κλεψ., 7 ριμπ., 6 λάθη), Μυλωνάς 20 (5 τριπ., 13 ριμπ., 4 κλεψ.), Μπούζμπας 12 (14 ριμπ., 3 κοψ.), Τυρπάνης 4 (4 ριμπ., 2 ασίστ, 3 κλεψ.), Δίος. 

Α.Ο.Κ. Βέροιας (Τούσας): Χρυσής, Οικονόμου 29 (1 τριπ.), Τούσας 4, Νικοδημόπουλος, Θωμαδάκης 5(1 τριπ.), Κατίνας 18 (1 τριπ.), Πιπερτσής, Γιαννόπουλος 5 (1 τριπ.), Τσέος.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *