Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Δένδια - Σταμενίτη με θέμα την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας

Συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και του Βουλευτή Νομού Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο κύριος
Σταμενίτης παρουσίασε στον Υπουργό το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης δυναμικού που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση του νομού μας. 

Συγκεκριμένα, του παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν τη δυσανάλογη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων στο νομό Πέλλας σε σχέση με τους όμορους νομούς. Ενώ λοιπόν στην Πέλλα αντιστοιχεί 1 αστυνομικός για κάθε 489 κατοίκους, στους γειτονικούς νομούς έχουμε τις ακόλουθες αναλογίες :


Κιλκίς : 1 στους 141

Ημαθία : 1 στους 360

Πιερία : 1 στους 315

Χαλκιδική : 1 στους 187




Έχοντας ως βάση αυτά τα στοιχεία, ο κύριος Σταμενίτης ζήτησε την κατ'εξαίρεση μεταφορά επιπλέον προσωπικού στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, για την αρτιότερη κι ασφαλέστερη διαβίωση των κατοίκων του νομού. Ο Υπουργός από την πλευρά του τόνισε, πως αφού διερευνηθεί η αιτία αυτών των αναλογιών στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθούν οι αναγκαίες θέσεις και στο νομό Πέλλας.





ΠΗΓΗ: karatzova.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *