Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ενταση με τον Γεωργιάδη σε νοσοκομείο (vids)

Πήγε στο νοσοκομείο για να μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο δωρεάν υγειονομικό υλικό!..





Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Ο κ. Γεωργιάδης έφθασε στο νοσοκομείο λίγο πριν τις 9 το πρωί καθώς, όπως είχε προαναγγείλει λίγο νωρίτερα μέσω Twitter, σήμερα θα μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μεγάλη ποσότητα δωρεάν υγειονομικού υλικού -προσφορά από ομογενείς- στο Θριάσιο και σε άλλα νοσοκομεία.

Ωστόσο, κατά την είσοδό του στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείο, εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία».

Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να καθησυχάσει τους διαδηλωτές. Μάλιστα όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, ο υπουργός Υγείας απάντησε αναφέροντας: «Δεν λύνονται όλα εύκολα και κυρίως όχι με γκρίνια».
ΠΗΓΗ: protothema.gr/enikos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *