Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σταύρος Κοφτερός: "Αποχαλινωμένη βλακεία της τοπικής νομενκλατούρας"

Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός, ψύχραιμα και με καθαρή συνείδηση νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απογοήτευση μου για την κατάντια στην οποία
έχει περιέλθει η δημοτική αρχή που χωρίς καμία αναστολή δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και την θεοκαπηλία για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη στην προσπάθεια της αποκόμισης των όποιων ψηφοθηρικών κερδών από το περιβάλλον της εκκλησίας.

Η κανιβαλική επίθεση στην εκπρόσωπο των μηχανικών από ορισμένους αιρετούς θεοκάπηλους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 9 Απριλίου κατά την συζήτηση των ενστάσεων που υπέβαλε ο Σύλλογος Μηχανικών Αλμωπίας για το κτίριο που προτίθεται να κατασκευάσει η εκκλησία στον περιβάλλοντα χώρο του Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου και το σιγοντάρισμα της από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, θύμισαν εποχές σκοταδισμού, στυγνής λογοκρισίας και γύρισαν το χρόνο στο μεσαίωνα.

Δυστυχώς ο πρόεδρος του Δ.Σ., παρουσία του Δημάρχου, συνέβαλλε στην εκδήλωση φαινομένων επίδειξης χριστιανοσύνης, και προσέδωσε στο δημόσιο διάλογο μέσω του θρησκευτικού φανατισμού αξία «πιστοποιητικού» πολιτικών, θρησκευτικών και κοινωνικών φρονημάτων!

Την Τετάρτη παρακολουθήσαμε την αποχαλινωμένη βλακεία της τοπικής νομενκλατούρας να μεθοδεύσει και να χειραγωγήσει με την πολιτική δημαγωγία και σε μερικές περιπτώσεις με την φραστική καταστολή την διαφορετική και για ορισμένους μη αρεστή άποψη.

Εν όψει των δημοτικών εκλογών, καταλύθηκε κάθε μορφή πολιτικού διαλόγου και επικράτησε η λογική του παραεμπορίου της πίστης.


14/04/2014
Σταύρος Κοφτερός

2 comments:

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *