Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σύλληψη για κλοπή στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 26 ετών, για κλοπή σε κατάστημα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, τις βραδινές ώρες της 24-25.04.2014, αφαίρεσε από το κατάστημα ενός 58χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 356,40 ευρώ.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *