Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Φεστιβάλ μαθητικής έκφρασης και δημιουργίας 2014" στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας (pics)

 Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας εκδήλωση με τίτλο: "Φεστιβάλ μαθητικής έκφρασης και δημιουργίας 2014",
με θέμα τις παρουσιάσεις των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν από τα σχολεία της Αλμωπίας κατά τη φετινή σχολική χρονιά.


Παρά τις οργανωτικές και τεχνικές αδυναμίες που παρατηρήθηκαν, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων συμμετείχαν δυναμικά στην εκδήλωση παρουσιάζοντας με επιτυχία τα τρία Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν φέτος στο σχολείο μας.

Ειδικότερα η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Δημοσιογράφοι... από τα θρανία", στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας. Συντονιστές του Προγράμματος είναι οι φιλόλογοι καθηγητές του σχολείου κ.κ. Πούτης Ιωάννης και Μαζγαλτζίδου Ελένη, ενώ στη συντακτική ομάδα του περιοδικού συμμετέχουν 29 μαθητές και μαθήτριες απ' όλες τις τάξεις του σχολείου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης το Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Schoolwood- δημιουργία ταινίας μικρού μήκους", στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε η ταινία Ο λαγός και η χελώνα σε animation. Στο Πρόγραμμα αυτό, που συντόνισε η καθηγήτρια Πληροφορικής κα Πόπη Μαρία, συμμετείχαν 11 μαθήτριες του σχολείου.

Τέλος στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος "Προσανατολισμός στην αυλή του σχολείου μας", το οποίο συντόνισε ο καθηγητής Μαθηματικών κ. Καραδημητρίου Δημήτριος και συμμετείχαν 27 μαθητές του σχολείου, οργανώθηκε ένας σύντομος αγώνας Προσανατολισμού στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο. Παράλληλα στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η απονομή των μεταλλίων στους μαθητές σχολείων της Αλμωπίας που διακρίθηκαν στους αγώνες της Ημέρας Προσανατολισμού, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2014 στην πόλη της Αριδαίας.






Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στο ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *