Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Δεκαπεντάχρονος κατηγορείται για τον βιασμό 3χρονου αγοριού!

Σοκ στην Κρήτη

Ένα 15χρονο αγόρι συνελήφθη στην Κρήτη με την κατηγορία ότι βίασε ένα 3χρονο αγόρι από τη Βουλγαρία. Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όπως αναφέρει το flashnews.gr επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς».

Η καταγγελία έγινε από τους γονείς του μικρού αγοριού το Σάββατο, σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, και σύμφωνα με αυτήν η πράξη φέρεται να έγινε μία ημέρα πριν.

Η μητέρα του 3χρονου αγοριού εντόπισε περίεργα σημάδια στο σώμα του και έτσι οι δύο γονείς απευθύνθηκαν στην αστυνομία καταγγέλλοντας ως δράστη τον 15χρονο ομοεθνή τους.

Το αγοράκι έχει ήδη εξεταστεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εντόπισε ενδείξεις βιασμού και έτσι το παιδί θα υποβληθεί και σε άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις.

Μαζί με τον 15χρονο έχουν συλληφθεί και οι γονείς του, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος.
 
 
 
 

ΠΗΓΗ: newbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *