Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η Αυστρία νικήτρια του 59ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision - Στην 20η θέση η Ελλάδα (vids)

Ο 59ος διαγωνισμός της Eurovision έριξε αυλαία στο στάδιο «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης.


26 χώρες από όλο τον κόσμο ανέβηκαν στην σκηνή και με τα τραγούδια τους «πάλεψαν» για την νικητήρια θέση. Πολλά εντυπωσιακά εφέ, χορευτικά και εκκεντρικές εμφανίσεις υπήρξαν στην μεγάλη βραδιά του τελικού. Μια από τις 26 χώρες που διαγωνίστηκαν κατάφερε να νικήσει. Αυτή είναι δεν ήταν άλλη από την συμμετοχή που δίχασε τον κόσμο με την αμφιλεγόμενη εμφάνισή της. Ο λόγος για την Αυστρία με την Conchita Wurst. Είχαμε χρόνια να δούμε ανάλογη εμφάνιση από τότε που η Ντάνα Ιντερνάτιοναλ εκπροσωπούσε το Ισραήλ. Μια ιδιαίτερη εμφάνιση του χθες αν λάβουμε υπόψη πόσα χρόνια πριν ήταν εκείνη.




Το πάλεψαν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd με το «Rise Up», αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στην δεκάδα.

Μετά την εμφάνισή τους στον ημιτελικό, τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν την χώρα μας μέσα στην δεκάδα, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Αποτέλεσμα αυτού, να μείνουμε φέτος έξω από την πρώτη δεκάδα της Eurovision που έγινε στην Κοπεγχάγη. Παρά το γεγονός ότι τα αγόρια μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσήκωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους και τις φιγούρες τους στο τραμπολίνο. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε εκτός δεκάδας τα τελευταία χρόνια μετά την Ελευθερία Ελευθερίου. Τελικά, η Ελλάδα με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd τερμάτισε στην 20η θέση με 45 βαθμούς.







ΠΗΓΗ: pinnokio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *