Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη Λήμνο μετά τον ισχυρό σεισμό [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Υλικές ζημιές, κυρίως σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια, προκλήθηκαν σε κτίρια στη Λήμνο από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Στους 105 οι τραυματίες στην Τουρκία (Pics)



Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρχές στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη, μετά το "χτύπημα" του Εγκέλαδου, μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (24/05) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των δύο νησιών.


Από τον σεισμό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια της Λήμνου, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το limnosreport.gr.















Στους 105 οι νεκροί λόγω πανικού στην Τουρκία

Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Τουρκία, κυρίως εξαιτίας του πανικού, που επικράτησε την ώρα του σεισμού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας των Δαρδανελλίων (Τσανάκαλε), Αχμέτ Τσινάρ, οι τραυματίες καταγράφονται στους 105. Επιπλέον, αναφέρεται ότι στην Ίμβρο 30 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα, που υπέστησαν στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας της Ραιδεστού, Αλί Γιερλικάγια, δήλωσε στο δίκτυο CNN Turk ότι 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, περιλαμβανομένου κι ενός που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *