Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παρατείνεται η ισχύς των βιβλιαρίων υγείας των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ

Παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2015, με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), η ισχύς των βιβλιαρίων υγείας των ανασφάλιστων υπερηλίκων του Οργανισμού, των οποίων η σύνταξη διακόπηκε από 1.1.2013 και μετά. Η ίδια ρύθμιση ισχύει και για
τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, η απόφαση αυτή, «αποτελεί μια σημαντική κυβερνητική πρωτοβουλία για τη στήριξη και την ανακούφιση μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας της χώρας μας, των ανασφάλιστων υπερηλίκων, καθώς δίνει τη δυνατότητα τόσο στους ίδιους, όσο και στα προστατευόμενα μέλη τους, να έχουν πρόσβαση στο αγαθό της δημόσιας υγείας».

Για τη θεώρηση των βιβλιαρίων τους, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους αρμόδιους ανταποκριτές του ΟΓΑ.
ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *