Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: «Ανακοινώνονται τα μέτρα ασφαλείας για το βακτήριο που προσβάλλει τα ακτινίδια»

«Επικοινωνία του Βουλευτή με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων»

Επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει το Υπουργείο σχετικά με το βακτήριο που προσβάλλει τα ακτινίδια, με αποτέλεσμα να τα ξεραίνει.

Ο Βουλευτής, αφού ενημερώθηκε από ομάδες παραγωγών του Νομού Πέλλας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα με σκοπό να του εκθέσει την ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις του αγροτικού κόσμου και να ζητήσει την άμεση ενεργοποίηση των μέτρων ασφαλείας.

Από πλευράς του Υπουργείου, έγινε γνωστό στον Βουλευτή ότι άμεσα θα ανακοινωθούν τα μέτρα ασφαλείας και θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες με σκοπό να ελαχιστοποιηθούν στο μέγιστο δυνατό οι πιθανότητες προσβολής των καλλιεργειών.

Επιπρόσθετα ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Γενικό να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε σε περίπτωση απωλειών ή ζημιών από το εν λόγω βακτήριο, να υπάρξει υποστήριξη και κάλυψη αυτών από το ταμείο κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *