Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μπόλαρης: «Ο Τζιτζικώστας σφυρίζει αδιάφορα για τις Σκουριές»

Ευθύνες στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Βόρεια Χαλκιδική σχετικά με την επένδυση χρυσού στις Σκουριές, καταλογίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την παράταξη «Συμμετέχω», Μάρκος Μπόλαρης.

Με αφορμή την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην περιοχή λόγω της κλήτευσης κατοίκων σε απολογία για την εμπρηστική επίθεση στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων ο κ. Μπόλαρης δήλωσε: «Καζάνι που βράζει θυμίζει και πάλι η Βόρεια Χαλκιδική. Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα όταν κάποιοι δεν επεμβαίνουν και όταν δεν τοποθετούνται έγκαιρα.

 Η υπόθεση της κατασκευής του εργοστασίου χρυσού, εκτός από καταστροφή του περιβάλλοντος, κατέστρεψε και την κοινωνική συνοχή των κατοίκων. Όταν εμείς ζητούσαμε επανειλημμένα να φέρουμε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, ο κ. Τζιτζικώστας σφύριζε αδιάφορα. Η Περιφέρεια κρύφτηκε και αρνήθηκε να πάρει θέση στο πρόβλημα, εγκαταλείποντας τους πολίτες που αγωνιούν και βάζοντας πλάτη στην κυβερνητική πολιτική και τα συμφέροντα». Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στις εισαγγελικές αρχές να αναβάλουν τη διαδικασία κλητεύσεων για να μην διαταραχθεί το προεκλογικό κλίμα.



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *