Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Eυχαριστήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας

Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας κι εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΕΣΚΑΡΚΟΜ ΑΕ, με έδρα Σεβαστιανά Σκύδρας, κύριο Κοτζαβασίλογλου Δημήτριο για την ευγενή του προσφορά, τεσσάρων (4), ελαστικών για Πυροσβεστικό μας όχημα.

Μιας προσφοράς, που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, όπου ο εθνικός προϋπολογισμός δεν είναι πάντοτε εύκολο να προσφέρει για τη βελτίωση των υπηρεσιών, συντελεί στην ασφαλή και γρήγορη μετάβαση στα συμβάντα που επιλαμβάνεται η Υπηρεσίας μας για την προστασία των πολιτών και του φυσικού πλούτου του Νομού μας.

Ο Διοικητής Π.Υ. Έδεσσας
Ζώης Κ. Γιώτης
Επιπυραγός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *