Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Όλα για την ψήφο. Δείτε τους υποψήφιους που… ξέφυγαν (pics)

Το δημοφιλέστερο ανέκδοτο των αυτοδιοικητικών εκλογών φέτος είναι ότι οι μισοί Έλληνες κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και οι υπόλοιποι μισοί καλούνται να τους ψηφίσουν.

Με τόσους υποψήφιους είναι λογικό να υπάρχουν προεκλογικά φυλλάδια και προεκλογικά σποτ που είναι ιδιαίτερα αστεία ή αν θέλετε... εμπνευσμένα.
Η aftodioikisi.gr σας παρουσιάζει το προεκλογικό υλικό των συμβούλων που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στα social media:


Προεκλογικά φυλλάδια

Δήμος Περιστερίου - Βασίλειος Παπαδόπουλος: Ο υποψήφιος που έχει τρελάνει τα social mediaΜπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο υποψήφιος με τις πιο πρωτοποριακές προεκλογικές αφίσες. Ο λόγος για τον Βασίλειο Παπαδόπουλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.
 
 









Περιφέρεια Ηπείρου
Τάκης Γκίκας... δαγκωτό!

Δήμος Αγίου Δημητρίου
Βίβιαν Αδαμοπούλου- Πούλου: Γιατί η Βίβιαν μπορεί!

Δήμος Βύρωνα
Αντώνης Ξεπαπαδάκος: Ο σύγχρονος Κολοκοτρώνης (η υποψηφιότητά του απορρίφθηκε από τον συνδυασμό)

news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *