Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινή μουσική βραδιά στους Προμάχους από το καφέ ''ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ''

Μεγάλη καλοκαιρινή live βραδιά ετοιμάζει το καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, γιορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Νίκος και η Σταυρούλα από τα ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ, θα παρουσιάσουν το ανανεωμένο τους πρόγραμμα στο καλοκαιρινό τμήμα του καταστήματος, ενώ θα στηθούν καθίσματα σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας περιμετρικά και με τα διαδραστικά ηχητικά συστήματα θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες.

Ιδανική ιδέα για μια άκρως οικογενειακή διασκέδαση, καθώς ο χώρος το επιτρέπει, ενώ το ρεπερτόριο των δυο ταλαντούχων καλλιτεχνών αποτελεί εγγύηση για ονειρεμένα ταξίδια στον κόσμο της μελωδίας.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. και το καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ, εκτός από το προσεγμένο σέρβις του, σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *