Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πανήγυρις των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 29 Ιουνίου, εορτή των Αγίων Ενδόξων Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της πόλεως Γιαννιτσών.


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουνίου

7.00 μ.μ. Μέγας Aρχιερατικός Εσπερινός, κατά τον οποίον θα 
συγχοροστατήσουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου κ. Μακάριος.
Κατά το πέρας του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων, πολιούχων των Γιαννιτσών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Ιουνίου

7.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα συνιερουργήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου.

6.30 μ.μ. Εσπερινός και Παράκλησις εις τους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρον και Παύλον.



Με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ενορίας, το βράδυ της Κυριακής, στις 8.00 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, δίπλα στο Ιερό Ναό, θα πραγματοποιηθούν Πολιτιστικές (Μουσικοχορευτικές) Εκδηλώσεις με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ» Καρυωτών Γιαννιτσών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *