Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι για τα προγράμματα παιδικών κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο οργανισμός τα προσωρινά Μητρώα Δικαιούχων και Παροχών στο πλαίσιο του προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2014.

Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση μπορούν να το κάνουν από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ενώ τα δικαιολογητικά που ενδεχομένως τη συνοδεύουν, κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 15:00.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *