Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

IALMOPIA LIVE: Almopistas, ποδήλατο και φύγαμε! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

"Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ποδηλατοδρομία το απόγευμα της Κυριακής.


Στη βόλτα που διοργάνωσαν οι Almopistas μαζί με τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής με παραπάνω από 75 άτομα!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε να το διασκεδάσατε.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας για το περιπολικό και το προσωπικό που διέθεσε για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου."
 
 
 
"Η ομαλή ροή της ποδηλατοδρομίας θα ήταν αδύνατη χωρίς τη βοήθεια των κυρίων της φωτογραφίας. Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τους Τσεχιλίδη Λευτέρη, Παύλο Κυριακίδη, Πρίτσκα Γιώργο και Παπαδόπουλο Δημήτρη."
 
 
 
Δείτε τις φωτογραφίες:
 
 











 
 
 

3 comments:

  1. Ήμουν στην ποδηλατοδρομία και ήταν πραγματικά υπέροχη εμπειρία! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή των παιδιών. Από αυτό φαίνεται πως τα παιδιά αναζητούν τέτοιου είδους δραστηριότητες και είναι καθήκον μας ως κοινωνία και ως γονείς να τους προσφέρουμε εναλλακτικές δραστηριότητες πέρα από τις υποχρεώσεις τους στα σχολεία και τα φροντιστήρια. Πραγματικά ελπίζω οι ομάδες που το διοργάνωσαν αυτό να συνεχίσουν τη δράση τους με τη δικιά μας στήριξη και αναμένω την επόμενη δραστηριότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENA MEGALO BRAVO KAI POLLA SUGXARGTIRIA STA PAIDIA! HTAN OLA YPEROXA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελουμε βολτα καθε βδομαδα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *