Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Όλα τα βλέμματα στην Κατερίνα Στικούδη(pics,vid)

%ce%8c%ce%bb%ce%b1+%cf%84%ce%b1+%ce%b2%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1+%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd+%ce%9a%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1+%ce%a3%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b7
Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των VMA μεένα λευκό δαντελένιο φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό, του οποίου το μπούστο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.
Η τραγουδίστρια, ωστόσο, εντυπωσίασε και με την αλλαγή στα μαλλιά της, αφού για πρώτη φορά στα βραβεία εμφανίστηκε με ξανθό λουκ!


Απ’ότι φάνηκε το αποκαλυπτικό μπούστο της Κατερίνας στο red carpet ήταν ‘’ορεκτικά’’, καθώς για το ‘’κυρίως πιάτο’’ μας επιφύλασσε κάτι που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ανέβηκε στη σκηνή με ένα κατακίτρινο κορμάκι, που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία και λικνίζοντας τους γοφούς της τρέλανε τους παρευρισκομένους κάνοντας την αλλαγή στα μαλλιά της να περνάει… απαρατήρητη!


Δες απόσπασμα από την εμφάνιση των Βο, Nικηφόρου και Κατερίνας Στικούδη στα Mad Video Music Awards 2014 by Airfasttickets:




πηγή:rythmos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *