Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 21/7 τα Ζώδια!

Δεν είναι το μέγεθος των πράξεών μας που έχει σημασία, αλλά η ποσότητα αγάπης που βάζουμε προς αυτές



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παραμένεις σταθερός/η στις κινήσεις σου και επειδή υποψιάζεσαι ότι κάτι καλό θα προκύψει δεν αφήνεις την παρόρμησή σου να σε νικήσει. Η επικοινωνία σου, βέβαια, θα είναι αρκετά αλλαγμένη, αφού έχεις αρχίσει και αντιλαμβάνεσαι ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων των άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Το να εντοπίσεις και να παραδεχτείς τα λάθη από την πλευρά σου είναι τόσο σημαντικό, όσο να κερδίσεις ένα λαχείο. Με αυτό μόνο τον τρόπο αποκτάς συνείδηση και αντίληψη της έκτασης της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δε σου αρέσει να υπόσχεσαι πράγματα που δε μπορείς να κάνεις. Από εδώ και στο εξής, νιώθεις ότι η τύχη θα είναι περισσότερο με το μέρος σου.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί εξαιτίας της απολυτότητάς σου να περιορίσεις την αυτοέκφρασή σου ή τις προσωπικές σου ανάγκες έναντι κάποιων παρωχημένων ιδεών.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου είτε από ενοχές είτε από φόβο έκθεσης. Αν αφεθείς, κανένας δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πάρεις περισσότερα μέτρα και να περιορίσεις κάπως τις κινήσεις σου, γιατί κακοτοπιές καραδοκούν στην πορεία των σχεδίων σου. Ενώ θέλεις να προχωρήσεις κάποιες συνεργασίες, φοβάσαι μη σε απογοητεύσουν.




Γενικά: Προτρέπεις ορισμένα άτομα να κάνετε κάτι από κοινού αλλά αυτή την φορά θα επιλέξεις εσύ γιατί δεν θέλεις να βρεθείς πάλι με άσχετους που καμώνονται ότι τα ξέρουν όλα. Αυτό σε ενοχλεί πιο πολύ από όλα, γιατί γενικά είσαι γνώστης πολλών πραγμάτων.
Ερωτικά: Έρχεσαι κοντά με έναν Αιγόκερω γιατί σου εμπνέει εμπιστοσύνη και αισθήματα φροντίδας και προστασίας. Δεν είναι ο καρμικός σου έρωτας αλλά σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ο καταλληλότερος για να ανοίξετε σπίτι και να κάνετε οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρύβεσαι από κάποια άτομα γιατί δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Πρόσεχε την ευαισθησία και την υποκειμενικότητα με την οποία βλέπεις τα πράγματα γιατί μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα σχέδιά σου. Αν βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη τότε θα ξεπεράσεις πολλά από τα άγχη και τις φοβίες, που μπορεί αυτό το διάστημα να μεγαλώσουν.




Γενικά: Είσαι με τρείς πλανήτες από πάνω σου και έχεις τόσα πολλά να κάνεις που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Βάλε ένα σωστό πρόγραμμα βάσει των προτεραιοτήτων σου. Οφείλεις κάπου να προστατέψεις τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη με τον τρόπο της περνάει σιγά-σιγά τα σωστά μηνύματα και χωρίς να το καταλάβεις, θα νιώθεις μεγαλύτερη άνεση με τα άτομα που είναι γύρω σου και φλερτάρεις ή παίζεις κατά καιρούς μαζί τους. Σίγουρα δεν είναι ο τύπος σου να γυρνάς από εδώ και από εκεί, αλλά πιθανόν να θέλεις την ελευθερία σου, γιατί δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι της ανάγκες της αγοράς και κινείσαι πολύ σωστά προς το κέρδος. Χρειάζεσαι, όμως, συνεργάτες για να το αποκτήσεις. Κάνε μια από τις τελευταίες σου υποχωρήσεις και δε θα χάσεις.




Γενικά: Σήμερα μπορεί να βαριέσαι, αν και υπάρχει ανάγκη να ξεφορτωθείς από πάνω σου όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Αν βέβαια έχεις να τελειώσεις με ένα σπίτι ή ένα χώρο, που εδώ και καιρό ήθελες να φτιάξεις, θα παιδευτείς αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανακουφίσει.
Ερωτικά: Δε θέλεις να αλλάξεις κάποιες σταθερές συνήθειές σου. Με έναν Ταύρο μπορεί να τσακώνεσαι πιο εύκολα αυτές τις ημέρες για οικονομικά ζητήματα και αυτό σε ενοχλεί ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να πετύχεις σε ένα στόχο χρειάζεσαι σταθερότητα και κυρίως μεγαλύτερη ευθύνη. Όλο αυτό μπορείς να το καταφέρεις, αλλά πιέζεις και κουράζεις τους συνεργάτες σου. Μην αφήνεις το εγώ σου να κάνει κουμάντο, γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.




Γενικά: Θέλεις οπωσδήποτε να τελειώσεις κάτι που άρχισες και κυρίως να ολοκληρώσεις ένα κομμάτι σπουδών που το είχες αφήσει στην μέση. Είναι μια περίοδος κάπως περίεργη για σένα. Κάτι πολύ καλό ξεκινά μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά έχεις αφεθεί και περιμένεις να έρθει «ως μάννα εξ ουρανού».
Ερωτικά: Η επαφή με ένα άτομο που δεν έχετε γνωριστεί πολύ καλά σου αρέσει αλλά σε φοβίζει, γιατί δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς κάποιες από τις απόψεις του. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προπαντός να τον αποκλείσεις γιατί η ιστορία μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις και θα ανακουφιστείς για λίγο. Όλα είναι ρευστά και εσύ θα χρειαστεί να γίνεις πολύ διορατικός για να κάνεις τα επόμενα βήματα.




Γενικά: Αναλύεις πολύ περισσότερο τα πράγματα και καλά κάνεις, διαφορετικά θα σε «τρώει» ότι κάποιος σε πληγώνει και σε αδικεί. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Η νοσταλγία για παλιά αντικείμενα ή φωτογραφίες παλιών, καλών οικογενειακών στιγμών θα σε κατακλύσει.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι τί μπορείς να κάνεις με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω για να τα βρείτε. Ιδίως αν έχετε μαζί οικογένεια και υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να πάρεις άλλο δρόμο. Η υπευθυνότητα και η σταθερότητα στις αποφάσεις σου θα βοηθήσουν αποτελεσματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι ανακάμπτεις και θα υπάρχει προοπτική για να κάνεις κάτι διαφορετικό. Χρειάζεται όμως και οι υπόλοιπες καταστάσεις να συντελέσουν σε αυτό. Εσύ θα ανοίξεις τον δρόμο για την πρόοδο σου.




Γενικά: Δεν μπορείς να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα γιατί ως ένα βαθμό οι κινήσεις σου εξαρτώνται από τους άλλους. Το πιο σημαντικό είναι να ορίζεις εσύ την ζωή σου και το μέλλον σου. Η προσέγγιση με ένα πρώην φίλο σου θα είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον προσπάθησέ το.
Ερωτικά: Έχεις αντοχές και το ξέρεις. Κερδίζεις περισσότερα εν καιρώ, παρά όταν γίνονται όλα βιαστικά και επί τόπου. Αυτή είναι η δύναμη στην σχέση σου, η υπομονή. Αλλά δε χρειάζεται να υπερβάλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε «τρώει» η ανασφάλεια, γιατί είσαι τελειομανής και θέλεις τον έλεγχο των πάντων. Η εξουσία σε παθιάζει, θες να μείνεις μόνος επαγγελματικά αλλά πρώτα πρέπει να ξεμπερδέψεις από κάποιες αλλόκοτες συνεργασίες, τις οποίες χρειάζεσαι για κάποιο διάστημα..




Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές που χρειάζεται να τελειώσεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις κάτι άλλο. Χαρτιά, λογαριασμοί, εφορία και ασφάλειες είναι αυτά πού σε παιδεύουν και σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι μελαγχολικές σκέψεις γιατί μέσα από αυτές χάνεις το μπούσουλα.
Ερωτικά: Μπορεί ενδόμυχα να φοβάσαι ότι θα χάσεις την ελευθερία σου και να αντιδράς κάπως περίεργα και επιθετικά. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, τουλάχιστον μέσα σου, γιατί δε χρειάζεται να αμφιταλαντεύεσαι και να ταλαιπωρείς συναισθηματικά και το άλλο πρόσωπο της σχέσης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανασφάλεια για τα χρήματα είναι αυτό που μερικές φορές σε πελαγώνει και σε απομακρύνει από το στόχο σου. Μόνο όταν έχεις ξεκάθαρη προοπτική μπροστά σου, κερδίζεις και προχωράς παρακάτω. Η τακτοποίηση των λογαριασμών είναι απαραίτητη για σήμερα. Κράτησε ισορροπίες με άτομα που χρωστάς χρήματα ή έχεις κάποιες περίεργες δοσοληψίες.




Γενικά: Έχεις ανάγκη την επικοινωνία για να πάρεις επιπλέον γνώσεις από τους γύρω σου, γι' αυτό θα δημιουργήσεις περισσότερες επαφές. Ένα ταξίδι μπορεί να σε αγχώνει αλλά τουλάχιστον, όταν το κάνεις, θα περάσεις καλά.
Ερωτικά: Μερικές φορές ψάχνεις στις λεπτομέρειες για να βρεις αφορμή για κόντρα και έριδα. Ειδικά σε έναν Δίδυμο βρίσκεις συνέχεια κάτι για να είστε παρεξηγημένοι. Αν δεν αποδεχτείς όπως είναι το άλλο πρόσωπο, σίγουρα θα έχεις προβλήματα. Ακόμα και με τον Καρκίνο, που ταιριάζετε, πάλι θα προσπαθήσεις να του περάσεις το δικό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παλεύεις για την αναγνώριση και την επιβεβαίωση είτε από τον ίδιο σου τον εαυτό είτε από τους συνεργάτες σου. Η τάση που έχεις να προοδεύεις συνέχεια και να χτίζεις σκαλί-σκαλί την επιτυχία σε βάζει σε ιδιαίτερα δύσκολο δρόμο, γιατί σου αφήνει πολλά συναισθηματικά κενά.




Γενικά: Θα κάνεις το κέφι σου, θα πας παντού και κυρίως θα περάσεις όμορφα, συζητώντας και αναπτύσσοντας τα δικά σου επιχειρήματα με τους φίλους και τους γνωστούς σου. Η πολιτική μπορεί να είναι ένα κομμάτι που σε απασχολεί συνέχεια και πιθανόν να ενταχθείς σε μια ομάδα η οποία θα εκφράζει τις ιδέες σου.
Ερωτικά: Οφείλεις να αφήσεις το σύντροφό σου να εκφραστεί ελεύθερα και να μην του βάζεις όρια και συναισθηματικά πλαίσια. Μέσω αυτού εκφράζεσαι και εσύ, εκτός αν είναι Καρκίνος, Λέων ή Σκορπιός, οπότε εκεί δε μπορείς να κάνεις κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Στέκεσαι εμπρός σε ένα δρόμο και περιμένεις κάτι να γίνει, αλλά για να προχωρήσει, κάνε εσύ την πρώτη κίνηση.





Γενικά: Είσαι κάπως μπλεγμένος/η γιατί έχεις βάλει πρόγραμμα να κάνεις πολλά πράγματα και στο τέλος δεν θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξεις τις γνώσεις και τις γνωριμίες σου, για να διαλέξεις αυτές που σου ταιριάζουν.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Δίδυμο σε απογειώνει και μπορεί να παρατάς ακόμα και τους φίλους σου, προκειμένου να είσαι μαζί του. Επίσης, ένας Τοξότης σε πιέζει αλλά εσύ, επειδή ακριβώς δε ξέρεις τί θέλεις, τον αφήνεις να σε παρασύρει. Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις για τη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι πολλές επαφές και γνωριμίες για τη δουλειά σου, οι οποίες τελικά σε ετεροκατευθύνουν και αυτό σε μπερδεύει. Συμμάζεψε το μυαλό σου γιατί θα βρεθείς μπροστά σε κάποιες καλές ευκαιρίες που πρέπει να αδράξεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *