Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Ενισχύονται οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Κυβέρνησης της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας

Επιστολή με την οποία επισημαίνει την καλή συνεργασία που είχαν στο διάστημα που ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφθηκε το Darwin απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας κ. Adam Giles.

Ο κ. Giles στην επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Θεοδωρίδη για τη συνεργασία τους και την πρωτοβουλία που ανέλαβε το προηγούμενο διάστημα προσκαλώντας τον κ. Πρωθυπουργό στην Π.Ε. Πέλλας. Ακόμη, αναφέρεται στην εποικοδομητική συζήτηση που έγινε με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ενώ, τονίζει ότι θα συνεχιστεί η επικοινωνία και η συνεργασία αυτή στο μέλλον.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *