Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 11.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν συνολικά 15 αστυνομικοί και ελέγχθηκαν 315 άτομα, εκ των οποίων 208 ημεδαποί και 107 αλλοδαποί, καθώς και 286 οχήματα και 14 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 4 ημεδαποί και 7 αλλοδαποί, και βεβαιώθηκαν 54 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα και ειδικότερα:

• 49 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
• 2 παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος,
• 2 παραβάσεις για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων και
• 1 παράβαση περί Υγειονομικής Νομοθεσίας.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.



Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *