Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

"Με την ψήφο σας θα δικαιώσετε τις αδικοχαμένες ψυχές των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και του Πόντου" - γράφει ο Ορέστης Κωνσταντινίδης

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές

Η γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου αποτελεί ένα αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός.

Οι αφηγήσεις των παππούδων μας ηχούν ακόμα στα αυτιά μας για την καταστροφή και την γενοκτονία που υπέστησαν .

Ενώ το 1994 από το ελληνικό κοινοβούλιο αναγνωρίσθηκε έστω και καθυστερημένα η μέρα μνήμης , είστε υποχρεωμένοι στις 26-27 Αυγούστου στον προς συζήτηση αντιρατσιστικού νόμου να ψηφίσετε την άρνηση της γενοκτονίας των μικρασιατών και ποντίων να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα .

Με την ψήφο σας θα δικαιώσετε τις αδικοχαμένες ψυχές των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας και του Πόντου , μετά από αυτό θα έχετε κάθε δικαίωμα να περπατάτε περήφανα στα χωριά μας αποδεικνύοντας μας ότι δεν αδιαφορήσατε στις μνήμες των γερόντων της πρώτης γενιάς που ακόμη ζουν ανάμεσα μας και μιλούν για τις αλησμόνητες πατρίδες και την γενοκτονία .

Ευελπιστούμε στην ευαισθησία σας και στον πατριωτισμό σας που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη η πατρίδα μας .

Μ’ εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Κωνσταντινίδης Ορέστης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *