Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επίθεση Ιβάν σε οπαδό του ΠΑΟΚ!

Σοβαρό επεισόδιο καταγράφηκε πριν από λίγο έξω από την Τούμπα. Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε οπαδούς που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της Τούμπας να του φωνάζουν έντονα ότι είναι απαράδεκτο να μην κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και άλλα παρόμοια για την κακή εικόνα της ομάδας. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Inpaok.com, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε, παρέκαμψε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και έπιασε τον οπαδό απο το λαιμό κάνοντας κίνηση να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να συμβεί αυτό καθώς τον συγκράτησαν.

Το γεγονός που έγινε μπροστά σε αρκετούς οπαδούς του Δικεφάλου, προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό και αρκετοί κινήθηκαν εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και των ανδρών της ασφαλείας του. Ο Σαββίδης μπρος στον κίνδυνο γενίκευσης των επεισοδίων, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που αναχώρησε ταχύτατα καθώς ο κόσμος ζητούσε εξηγήσεις.


inpaok.com

2 comments:

  1. Άντε μπράβο δώστε μας εσείς καμια χαρά γιατί αλλιώς δεν θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα τι ζώα θεέ μου. Είναι καταραμένοι δεν θα δουν ποτε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *