Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Επιτέλους επίσημο το Galaxy Alpha (vid)

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy Alpha. Όσοι περίμεναν μια βελτιωμένη έκδοση του S5 θα απογοητευτούν, καθώς το Galaxy Alpha είναι premium μόνο στην ποιότητα
κατασκευής, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για αυτούς που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι ουσιαστικά η προσπάθεια της Samsung να προσελκύσει τους φανατικούς των iPhones.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του βλέπουμε μια οθόνη Super AMOLED 4.7 ιντσών με ανάλυση 1280x720, ο επεξεργαστής στην Ασιατική αγορά θα είναι ο οκταπύρηνος Exynos της ίδιας της Samsung, ενώ στην Ευρωπαϊκή και Αμερικανική αγορά θα κυκλοφορήσει με τον τετραπύρηνο Snapdragon 801 στα 2.5GHz. Η RAM θα βρίσκεται στα 2GB, η selfie κάμερα στα 2.1MP και η κύρια κάμερα στα 12MP και η μπαταρία θα φτάνει τα 1860mAh. Με το βάρος του να αγγίζει μόλις τα 115gr, με το πάχος να μην ξεπερνάει τα 6.7mm, τις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές σε χρυσό, λευκό, μαύρο, ασημί και μπλε και το στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο, είναι σαφές πως η Samsung στοχεύει στην εμφάνιση και όχι στα χαρακτηριστικά. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή. 



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *