Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Γυναίκες και mobile gaming

Ενώ υπάρχει η κοινή πεποίθηση πως η gaming σκηνή ανήκει στον αντρικό πληθυσμό, μια έρευνα της Flurry έρχεται να αποδείξει πως τα έσοδα των εταιριών δε βασίζονται μόνο στα αρσενικά. Για την έρευνα, βασίστηκε σε παιχνίδια που υπάρχουν σε πάνω από 1.1 εκατομμύρια mobile συσκευές και διαπίστωσε πως οι γυναίκες κάνουν 31% περισσότερες αγορές in-app από τους άντρες. Επίσης, οι γυναίκες περνούν 35% περισσότερο χρόνο και ασχολούνται 42% περισσότερο με παιχνίδια που τους αρέσουν, από τους άντρες.


Η αφορμή για αυτή την έρευνα είναι η νέα εφαρμογή της Kim Kardashian, η οποία έχει αποδόσει κέρδη $1.6 εκατομμυρίων μέσα σε πέντε μέρες από την κυκλοφορία της, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν πως μπορεί να φτάσει τα $200 εκατομμύρια. Έτσι έπρεπε να διαπιστωθεί η συνήθεια χρηστών στον χώρο των ταχέως αναπτυσσόμενων και πολλά υποσχόμενων από πλευράς κερδών, mobile games. Τέλος, οι άντρες αρέσκονται στο να περνούν το χρόνο τους σε card/battle games, strategy, tower defense, sports και action/RPG.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *