Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ντοκιμαντέρ: Το φαινόμενο του street fighting (vid)

Δείτε ένα ντοκιμαντέρ που ερευνεί το φαινόμενο του street fighting, είτε αυτό αφορά τις οργανωμένες αλλά underground καταστάσεις.


Δείτε ένα ντοκιμαντέρ που ερευνεί το φαινόμενο του street fighting, είτε αυτό αφορά τις οργανωμένες αλλά underground καταστάσεις που είδαν το fght club και ζήλεψαν, είτε τους κλασσικούς καβγάδες τσαμπουκάδων σε δρόμους, καταστήματα, πάρκινγκ κοκ.

Ενδιαφέρουσα και η προσέγγισή τους για την σχέση αυτού του φαινομένου με την κοινωνία μας, την ανθρώπινη φύση και τις διάφορες εκφράσεις της βίας που συναντούμε καθημερινά με διαφορετικές μορφές.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *