Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν να κυκλοφορούν δοκιμαστικά τρόλεϊ χωρίς εισπράκτορα (Σαν σήμερα 15/9 )

1975 στην Ελλάδα, άρχισαν να κυκλοφορούν δοκιμαστικά τρόλεϊ χωρίς εισπράκτορα.

1974 Αποθρασύνονται οι Τούρκοι. Ζήτημα Αιγαίου θέτει ο Ετσεβίτ.

1944 Λόγω των πολεμικών γεγονότων όλες οι εφημερίδες θα συγχωνευθούν και θα εκδίδονται δύο: Μια πρωινή με τίτλο “Ηνωμένος Τύπος” και μια απογευματινή με τίτλο “Βραδυνά νέα”.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 15/9
 
1941 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Signe Toly Anderson γεννήθηκε στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Έγινε δημοφιλής με την συμμετοχή της στο πρώτο άλμπουμ του rock συγκροτήματος Jefferson Airplane, "Jefferson Airplane Takes Off". Αποχώρησε από το γκρουπ τον Οκτώβριο του 1966.
 
2004 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Johnny Ramone (John William Cummings 1948-2004) απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στον ύπνο του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από καρκίνο του προστάτη. Υπήρξε κιθαρίστας του punk rock συγκροτήματος The Ramones. Το 2002 το όνομα του μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.
 
1930 Ο Hoagy Carmichael και η ορχήστρα του ηχογραφούν το τραγούδι "Georgia on My Mind". Το έκανε πρώτος επιτυχία ο Frankie Trumbauer το 1931. Ο Ray Charles το τραγούδησε πολύ αργότερα, το Σεπτέμβρη του 1960. Το 1979 έγινε το επίσημο τραγούδι της πολιτείας των ΗΠΑ Τζόρτζια.
 
Αθλητισμός 15/9
 
1930 Οι ΗΠΑ κερδίζουν την Αγγλία στο Λονδίνο στον πρώτο διεθνή αγώνα μπριτζ
1935 Οι Εβραίοι της Γερμανίας στερούνται την υπηκοότητά τους. Με τους περίφημους «νόμους της Νυρεμβέργης» απαγορεύονται οι γάμοι Γερμανών με Εβραίους ενώ στις Γερμανίδες απαγορεύτηκε ακόμα και η επίσκεψη στα σπίτια Εβραίων. Η σβάστικα γίνεται η επίσημη σημαία της χώρας.
1951 Ο Εμίλ Ζάτοπεκ (Emil Zatopek) σημειώνει παγκόσμιο ρεκόρ στα 20.000μ με 1:01.15.8.

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *