Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Έδεσσας: Συντηρήσεις σχολικών μονάδων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συντήρησης των σχολικών μονάδων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Στα σχολεία πραγματοποιούνται κυρίως βαψίματα, αλλά και άλλες παρεμβάσεις όπως αποκαταστάσεις σε στέγες, βρύσες και κιγκλιδώματα.

Σε ότι αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των παρεμβάσεων πρέπει να επισημανθεί ότι δεν γίνονται για αποκατάσταση ζημιών που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά των κτηρίων, αλλά πραγματοποιούνται για να αποκατασταθούν οι ζημίες που γίνονται από βανδαλισμούς, συνθήματα κλπ. Παρακαλούνται τόσο τα μέλη της σχολικής κοινότητας όσο και οι γονείς να περιφρουρήσουν την κοινή μας περιουσία, διότι αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να ξοδεύουμε σημαντικά ποσά για τις αποκαταστάσεις των φθορών που προέρχονται από βανδαλισμούς.Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *