Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πλάνα από το διαστημόπλοιο της Apple (vid)

Τα νέα κεντρικά γραφεία της Apple στην πόλη του Cupertino ετοιμάζονται πυρετωδώς με προβλεπόμενη λήξη των εργασιών το 2016. Η περιοχή προς το παρόν είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. 


Ένα drone, το DJI Phantom 2, εξοπλισμένο με μία GoPro Hero 3+ κάμερα, μας δίνει μια εικόνα από αυτό το τεράστιο έργο στο video που ακολουθεί. Ο χειριστής υποστηρίζει πως το drone πετούσε σε ύψος που δε θεωρείται παράνομη είσοδος, ούτε παραβίασε κάποια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Το “διαστημόπλοιο” της Apple θα στεγάσει περισσότερους από 12.000 εργαζόμενους και θα βασίζεται αποκλειστικά σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, χρησιμοποιώντας το κλασσικό δίκτυο ηλεκτροδότησης μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *