Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Αλμωπίας ο ΧρήστοςΜπάτσης [ΕΙΚΟΝΑ]

IALMOPIA LIVE: Νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Αλμωπίας ο Χρήστος Μπάτσης [ΕΙΚΟΝΑ]

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Μπίνο ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Αλμωπίας, με τον Χρήστο Μπάτση λοιπόν να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο. 

Διαβάστε αποσπάσματα από την παρουσίαση κ. Μπίνου: 

"Το σημαντικό ζήτημα μας είναι η καθημερινότητα, γι αυτό και ανακοινώνεται σήμερα ο νέος αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. Ο κ. Μπάτσης θα έχει την ευθύνη της καθαριότητας όλων των δημόσιων χώρων, τα αδέσποτα, την εποπτεία του εργοταξίου κά., διότι τα πράγματα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!"

Τι δήλωσε ο Χρήστος Μπάτσης:

Μας περιμένει ένας γολγοθάς, τα προβλήματα είναι πολλά. Έχω γνώσεις από τα μηχανήματα, μπορώ να βοηθήσω και εγώ ο ίδιος εάν χρειαστεί"



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *