Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Θρήνος στην Άλμωπία από τον χαμό του 19χρονου Γιάννη

















Για μια ακόμα φορά η άσφαλτος βάφτηκε με το αίμα ενός νέου ανθρώπου. Ένα μεγάλο γιατί μένει να πλανάται αναπάντητο, την στιγμή που πληρώνουμε βαρύ το τίμημα για τους ελλιπείς ελέγχους της τροχαίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ialmopia.gr, το μοιραίο γεγονός συνέβη λίγο πριν την πρώτη είσοδο της Αψάλου γύρω στις 7.00 το πρωί, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε σε περίφραξη σπιτιού. 

Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr, εύχεται κουράγιο στους οικείους του Γιάννη. Σίγουρα τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που νιώθουν για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, αλλά τουλάχιστον ας ευαισθητοποιήσουν τους νέους ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν αποφασίσουν να πιάσουν τιμόνι στα χέρια τους.

Καλό Παράδεισο Γιαννάκη.

5 comments:

  1. sinexiste aniparkti astinomia arideas na trote tiropites kai na pinete kafedes...TZAMPA PLIRONENSTE, TZAMPA IPARXETE. VGITE EXO RE NA ASTINOMEUSETE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. krima .. neo paidi.. nea paidia na xanontai adika stoys dromoys... krima... kalo paradeiso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai fusika euthunetai h astunomia.kalo paradeiso sto paidi.paidia oxi alkool prin tin odigisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *