Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος. 
 
Ο κ. Μπίνος αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους, δεσμεύτηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους, χωρίς καμία διάκριση. Επίσης, αναφέρθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, εξαιτίας της ολιγωρίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο εργοτάξιο και στα πολλά εμπόδια που συνάντησε η νέα Διοίκηση.
 
Επιπλέον, απεύθυνε παράκληση προς τους Προέδρους, να τηρούν την ιεραρχία και να απευθύνονται στον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για ότι πρόβλημα προκύπτει, κάνοντας λόγο για νέο μοντέλο Διοίκησης το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Χρήστος Μπάτσης, κ. Γιάννης Κετικίδης και κ. Στέφανος Αβραμίκας και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για θέματα που άπτουν στις αρμοδιότητές τους. 
 
Στο τέλος της συνάντησης ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, με τον κ. Μπίνο να δεσμεύεται πως τέτοιου είδους συσκέψεις θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *