Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Οκτώ συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο νομό Πέλλας

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν χθες στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά 9 άτομα, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πέλλας, Σερρών και Χαλκιδικής, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Αναλυτικά συνελήφθησαν:

• 1 αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την έξοδο από την ελληνική επικράτεια σε μία μη νόμιμη μετανάστρια,

• 2 αλλοδαποί, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας και Χαλκιδικής, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου, ενώ σε βάρος ενός εκ των ανωτέρω εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις και

• 6 αλλοδαποί, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Πέλλας και Σερρών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ επιπλέον για έναν από τους παραπάνω σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *