Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κρίση στην Δημοτική αρχή για τα Λουκούμια

Κρίση στην Δημοτική αρχή για τα Λουκούμια

Μπορούν μερικά κουτιά λουκούμια, μια Εθνική επαίτιος και ένα προσυμβούλιο να δημιουργήσουν μεγάλη κρίση; Και όμως γίνεται στην Δημοτική αρχή Αλμωπίας. Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση της Δημοτικής αρχής να διακόψει ένα έθιμο ετών το οποίο επίταξε σε κάθε χωριό της Αλμωπίας την ημέρα της τοπικής εορτής αλλά και άλλων εορτών να διανέμονται δωρεάν λουκούμια σε πολίτες και στα παιδιά. Το θέμα έφερε στο προσυμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών κο Τσιμτσιρίδη ο οποίος και ανέλαβε την ευθύνη για την περικοπή. Μάλιστα κάποια στιγμή η συζήτηση ξέφυγε.

Κάποιοι είπαν βεβαίως από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους ότι «περνάμε την κρίση των λουκουμιών». Έτσι μετά τις συγκρούσεις που είχε ο κος Χουρσόγλου δημοσίως σε συνεδρίασεις με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη, άλλη μια σύγκρουση βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκρουσιακός τύπος λοιπόν ο Χρ. Χουρσόγλου που κινείται διαρκώς στα όρια της παράταξης που κυβερνά τον Δήμο. Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το μέλλον του καθώς είναι αλήθεια τον τελευταίο καιρό φλερτάρει εντόνως με την διαγράφη του. Πάντως ο Δημήτρης Μπίνος δεν φαίνεται να έχει διάθεση να του κάνει την χάρη μιας και ως γνήσιος Γαρεφιώτης γνωρίζει καλά την αργκό που πρέπει να ακολουθήσει η οποία είναι διανθισμένη με μπόλικη υπομονή. Βεβαίως εκεί πάνω στο Γαρέφι υπάρχουν και πολλοί τσομπάνοι με γλίτσες...



πηγη: TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *