Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 1Δεκεμβρίου 2014 κι ώρα12:00, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:


1)Ψήφιση πίστωσης στον ΚΑ80/8117.002,ποσού 32.791,80 € για οφειλή εργασίας καθαρισμού ρεμάτων κι αποστραγγιστικών αυλάκων Δήμου Σκύδρας.

2)Ψήφιση πίστωσης στον ΚΑ15/6261.001,ποσού16.605,00€ για εργασίες επισκευής και συντήρησης στεγών δημοτικών κτηρίων.

3)Ψήφιση πίστωσης στον ΚΑ00/6111,ποσού 3.000,00€ για αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων.

4)Έκδοση εντάλματος πληρωμής, ορισμός υπολόγου για χορήγηση νέας παροχής στην Τ.Κ. Λιποχωρίου αξίας 1.286,65€ και χορήγηση νέας παροχής στην Τ.Κ. Ανύδρου αξίας 290,71€.

5)Καθορισμός του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής και είσπραξης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από προσερχόμενους στους χώρους των λαϊκών αγορών του Δήμου Σκύδρας πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγούς).

6)Έγκριση διαγωνισμού προμήθειας χρωμάτων.

7)Καθορισμός όρων ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας υγρών καυσίμων.

8)Καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού ή απευθείας ανάθεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δ.Κ. Σκύδρας».

9)Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της ΕNVIROPLAN. 

10)Ορισμός δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας για υπόθεση ΚΤΕΛ.

11)Ορισμός δικηγόρου για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για τη δημιουργία κοινοχρήστου χώρου στάθμευσης έναντι του Ο.Τ.56 του Δήμου Σκύδρας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *